Mücadelesini kaybetti
Yalova eşrafından mobilyacı rahmetli Ali İhsan Büyükdilek ve Fahriye Büyükdilek’in oğulları,Hatice Büyükdilek’in biricik eşi, Kader Büyükdilek ve Sibel Büyükdilek’in sevgili ağabeyleri İsmail Büyükdilek (55)yakalandığı korona hastalığından dolayı vefat etti.
Eşi Hatice Büyükdilek ile asrın hastalığı koronaya yakalanan İsmail Büyükdilek Bursa’da yoğun bakım ünitesinde eşi ise Yalova’da bir özel hastanede tedavi altına alındılar. Kronik şeker hastalığı nedeni ile hastalığını ağır geçiren İsmail Büyükdilek bugün Bursa da hayatını kaybetti.
Öte yandan herkesin yardımına koşarak sosyal alanda herkese yardıma koşan Hatice Büyükdilek’in sağlık durumu iyiye gittiği öğrenilirken hayatını kaybeden İsmail Büyükdilek’in cenazesi Çarşamba günü(14.04.2021) günü öğle namazından sonra korona tedbirleri kapsamında Yalova’da toprağa verilecek.bolge.com.tr yazı ailesi olarak merhum çok sevgili kardeşimize Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.